5 locații de vizitat în Cluj-Napoca

cluj-napoca Locații de vizitat

5 locații de vizitat în Cluj-Napoca

De fiecare dată când ajungi într-un oraș nou îți dorești să vizitezi cât mai mult din acesta. De aceea noi ți-am pregătit 5 principale locații de care te poți bucura când ajungi în Cluj-Napoca.

Fiind al doilea mare oraș al României, din punct de vedere al numărului de locuitori, acesta atrage anual mii de turiști datorită prestigiului de care se bucură. Festivalurile de muzică, cafenelele boeme și arhitectura clădirilor sunt doar câteva din lucrurile care fac din Cluj un oraș cu atitudine.

Cetățuia
Pentru a fi complet un sejur în Cluj, trebuie să ajungi să privești orașul de la înălțime. Aflat în centrul orașului, Cetațuia este locul ideal unde te poți plimba, poți bea o cafea și totodată sa admiri priveliștea. Sfatul nostru este să ajungeți acolo la apus sau chiar noaptea, atunci cand Clujul prinde culoare.

Grădina Botanică „Alexandru Borza” a Universității Babeș-Bolyai
Întinsă pe o suprafață de aproape 14 ha, grădina adapostește peste 10.000 de specii de plante, atât locale, cât și exotice, ceea ce i-a adus un prestigiu internațional. Dacă te numeri printre iubitorii de frumos și îți plac locurile cu natura ,,wild”, acesta este locul perfect pentru tine.

 

Parcul Central are o vechime de 180 de ani și reprezintă unul dintre principalele spații verzi din Cluj.

Piața Unirii – fost centru a orașului medieval Cluj, acesta este una din atracțiile orașului. Aici se găsesc Biserica Sf. Mihail și Statuia lui Matia Corvin.

 

 

Ultima noastră propunere este un loc ce surprinde cu adevărat esența Clujului- Samsara Chillout Teahouse. Aici vei găsi o altă lume, care te va fascina și care te va face să revii cu orice ocazie.

Semnat,

Cezara-Georgiana Mălăncuș

turistico

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *