Biserica Șinca Veche, un loc învăluit de mister

Biserica Sinca Veche Biserici din piatră

Biserica Șinca Veche, un loc învăluit de mister

Este cunoscut faptul că România este împânzită de locuri misterioase, acesta este unul dintre ele, Biserica Șinca Veche.

De-a lungul timpului oamenii care au trecut prin acest loc au povestit despre energiile care se simt acolo, despre fenomenele inexplicabile văzute și despre ciudatele desene de pe pereții acestei grote.

Acest ”templu” se află în țara Făgărașului între Brașov și Făgăraș, în satul Șinca Veche.

”Templul Ursitelor” așa cum mai este denumit, este format din 5 încăperi, în două dintre ele aflându-se 2 altare iar oamenii vin aici deoarece se spune că ți se vor îndeplini dorințele.

 

 

Cel mai fascinant este faptul că biserica este săpată în stâncă, acest lucru dându-i din start un aer de mister iar gândul că în acel loc acum mulți ani au locuit oameni impresionează vizitatorii.

Vârsta grotei este undeva între 7000-4000 de ani î.e.n după ultimele teste ale arheologilor.

 

DE CE MERITĂ VIZITAT

Biserica Sinca VecheÎn jurul acestui templu s-au creat legende precum faptul că aici este locul în care dorințele sunt îndeplinite, că vacile care pasc iarba din jurul templului dau mai mult lapte, că izvorul din apropiere ar avea proprietăți vindecătoare, că în templu se aud zgomote ciudate, că fotografiile unor vizitatori ar fi ieșit cu pete albe pe ele, că unele camere de filmat s-ar întrerupe în interiorul templului. Este evident că templul este plin de energii dar energii pozitive pentru că atunci când ajungi în interiorul său reușești să te rupi de viața cotidiană, de tehnologie, de stresul și gândurile  de zi cu zi.

Așadar, acest loc este pentru cei curioși, pentru cei care caută împlinire spirituală și pentru orice persoană care dorește câteva clipe de liniște într-o zi oarecare.

Cristei Iuliana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *